Novo mesto, priča koja traje!

Postanite član jedinstvenog trening centra jer naš zadatak je realizacija Vaših ciljeva. Očekujemo Vas uz osmeh i pozitivnu energiju na dve lokacije u Novom Sadu.

Naš tim

Uživajte u našim programima sa fitnes opremom svetske klase, trenerima i savetnicima za ishranu koji će Vam pomoći da transformišete svoje telo i zdravlje.

TRENING JE SASTAVNI DEO MOG ŽIVOTA

Pre svega, sportski pozdrav. Sportom se bavim od detinjstva. Karateom sam se počeo baviti sa 12-13 godina. U tom periodu osvojio sam mnoga odličja na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Takođe, bivši sam član juniorskog nacionalnog tima. Fitnesom sam počeo da se bavim nešto kasnije, gde sam takođe zabeležio značajne rezultate. Želeo sam da svoja iskustva, svoja znanja podelim sa svojim vežbačima. Najvažnije mi je bilo da vreme koje provedem sa njima bude kvalitetno iskorišćeno. U toku individualnog treninga omogućeno mi je da se u potpunosti posvetim klijentu, da pratim njegov napredak korak po korak, da zajedno prolazimo faze, da učimo i što je možda najbitnije da klijent oseti moju podršku u svakom smislu. Trudim se da izbegavam stereotipne treninge, pa je svaki trening za mene izazov koji želim da prenesem na svoje klijente.

Dejan Stević,
diplomirani profesor fizičkog vaspitanja,trener karatea i vlasnik trening centra Koloseum

ZDRAVI, VITKI I SREĆNI

Zdravlje nije stanje već proces! Budite u trenažnom procesu kako bi bili zdravi, vitki i srećni.

IZABERITE PROGRAM